Met de Outlander op stap!

Ben je op zoek naar een elektrische auto die de bank niet zal breken? Zeg hallo tegen de Mitsubishi Outlander PHEV! Deze plug-in hybride elektrische auto heeft in de auto-industrie voor opschudding gezorgd, dankzij zijn indrukwekkende elektrische bereik en portemonnee vriendelijke prijskaartje. Maar wat maakt deze auto precies zo bijzonder? Laten we het eens nader bekijken en uitzoeken!

De kracht van de Outlander

De Mitsubishi Outlander PHEV wordt aangedreven door een 2,4-liter viercilinder benzinemotor die 135 pk levert. Samen met deze motor werken twee elektromotoren van 60 kW – een op de vooras en een op de achteras – die zorgen voor een superieur koppelvectorend vermogen. Het gecombineerde vermogen van de aandrijflijn loopt op tot 197 pk en brengt je in slechts 11 seconden van 0 naar 100 km/u. En daar blijft het niet bij; deze auto heeft ook een indrukwekkend volledig elektrisch bereik van 54km.

De juiste laadkabel voor het opladen van de accu is wel een dingetje. Mitsubishi heeft vanaf 2020 namelijk type 2 aansluitingen geïntroduceerd in de Outlander. Dit zorgt er voor dat modellen uit 2019 en eerder nog een laadkabel met type 1 stekker gebruikt. Waar de laadkabel voor Mitsubishi Outlander van 2020 of nieuwer gebruik maken van een type 2 stekker. 

Wat heeft hij nog meer te bieden?

Afgezien van zijn indrukwekkende aandrijflijn, heeft de Mitsubishi Outlander PHEV nog veel meer kenmerken die het overwegen waard maken voor je volgende aankoop. Hij biedt drie rijmodi – EV Drive Mode, Series Hybrid Mode en Parallel Hybrid Mode – zodat je je rijervaring kunt afstemmen op je behoeften. Je kunt ook kiezen uit drie regeneratieve remstanden, afhankelijk van hoeveel energie je op een bepaald moment moet besparen of terugwinnen. Er zijn ook tal van gemaksfuncties, zoals Apple CarPlay/Android Auto integratie, adaptieve cruise control, lane keep assist, forward collision mitigation systeem, evenals een groot aantal rijhulptechnologieën.

Een ander voordeel van de Mitsubishi Outlander is dat er veel auto’s van in omloop zijn. Dat betekent dat er veel occasions te krijgen zijn. Dit drukt de prijs. 

Als je in de markt bent voor een betaalbare maar betrouwbare elektrische auto met tal van functies bedoeld om je rijervaring te verbeteren – kijk dan niet verder dan de Mitsubishi Outlander PHEV! Vol met 197 pk en met een indrukwekkend volledig elektrisch bereik van 54 kilometer deze plug-in hybride elektrische auto zal zeker al je verwachtingen overtreffen! Dus waar wacht je nog op?

Aanbevolen artikelen