Je eerste afspraakje

Het is dan eindelijk zover, je hebt de eerste stap durven te zetten en je hebt hem of haar meegevraagd op een eerste afspraakje. Maar wat wil je dan organiseren? Gaan jullie een potje bowlen, een gezellige avond poolen, lekker knus naar de bioscoop of gewoon lekker met z’n tweeën uit eten? Het kan allemaal op je eerste date.

Met zo’n twee naar de bioscoop

Gezellig met jullie tweeën naar de bioscoop op je eerste dat is altijd een goed plan. Naar de bios gaan met een nieuw iemand is altijd spannend, vooraf weet je nog niet hoe iemand ergens op reageert en wat de ander leuk vind. Vaak kun je voorafgaand aan de film nog wel fijn met elkaar praten over van alles en nog wat, maar dan begint de film. Tijdens de voorstelling is converseren of anderen storen absoluut uit den boze, dus wat ga je dan doen? Dat is altijd een lastig dilemma. Is het daarom wel de perfecte plek voor je first date met iemand? Ik denk van niet. Anderzijds heb heb je achteraf natuurlijk veel om over te praten. En valt het je op dat je gezelschap zich niet veel van de film herinnert en er dus met zijn of haar aandacht niet helemaal bij was? Dan zat die ander misschien meer aan jou te denken…

Lekker uit eten met z’n tweeën

Wanneer je ervoor kiest om je lief-in-spe dan mee te nemen naar een gezellig restaurantje kun je meerdere kanten op. Je kan er voor kiezen om alles uit de kast te halen en hem of haar mee te nemen naar een heel erg fancy en duur restaurant, of kiezen om naar een plekje te gaan waar jullie genieten van geweldig eten en een hele fijne sfeer. Vaak kom je meer te weten over iemand als je gezellig samen ergens gaat zitten om wat te eten. Zo heb je de mogelijkheid om lekker veel met elkaar te praten zodat je elkaar goed leert kennen. Daarnaast is het niet een soort kruisverhoor omdat je ook nog kan genieten van je eten. Daarom is het helemaal niet erg als er eens een stilte valt, je hebt immers ook nog tijd nodig om te kunnen eten.
Denk je nu dat uit eten gaan echt iets is voor jullie eerste date? Kijk dan eens of een gezellig restaurant Groningen iets is voor jullie afspraakje.

Aanbevolen artikelen