Meer spanning in de slaapkamer

Telkens weer slaat die vonk over maar het wordt al veel te snel te gewoontjes tussen jullie. Hoe maak je je intieme nachten nou werkelijk onvergetelijk?

Dat hangt van een heleboel factoren af. Communicatie is de belangrijkste. Niet alleen omtrent seks maar ook in je relatie an sich moet je kunnen zeggen wat je dwars zit. En datzelfde geldt voor je partner. Maar daarnaast moeten jullie elkaar ook de mogelijkheid bieden om aan te geven wat jullie juist willen. Zo niet, dan komen jullie onherroepelijk vast te zitten. En dat is iets dat zo gemakkelijk te vermijden valt wanneer jullie je struikelblokken en wensen gewoonweg uit kunnen spreken!

Hem of haar door en door kennen maakt het ook spannend. Zijn er dingen die hij of zij heel graag eens wil proberen? Of jij? Verras hem of haar dan! En dat kun je op de meest spannende manieren doen.

Nieuwe standjes

Simpel toch? Altijd maar weer dat oersaaie op-en-neer werk nog eventjes tien minuten voor het slapengaan laat je seksleven doodbloeden. En je relatie daarmee ook. Zodra jullie in elkaar een vertrouwde basis hebben gevonden, kunnen jullie ook wel eens een keertje uit de band springen. Jullie kennen de grondbeginselen al… wat is er nog meer? En hoe gaan jullie dat ervaren? Niet ieder standje is voor iedereen weggelegd, dus is het hoog tijd om zelf op onderzoek uit te gaan. Veel succes!

Speeltjes

Veel mensen en koppels denken dat sextoys bedoeld zijn voor hen die niet genoeg kunnen presteren in de slaapkamer en daar dus hulp bij nodig hebben. Niets is minder waar! Speeltjes kunnen namelijk plekken stimuleren waar je met bijvoorbeeld je vingers of tong heel moeilijk bij kunt. En wie weet ontdek jij erogene zones waarvan je niet eens wist dat ze bestonden! Zijn jullie klaar om aan een seksuele odyssee te beginnen? Zoek dan eens uit welke speeltjes je lief en jou het beste weten te stimuleren en ga ermee aan de slag!

Kleed je in stijl

Zodra je partner jou ziet, weet hij of zij al hoe laat het is. Je hebt namelijk je meest sexy lingerie aangetrokken! Het belangrijkste is dat jij jezelf hierin aantrekkelijk voelt. Wat je partner vindt is gek genoeg een tweede. Je kunt hem of haar wil plezieren met zijn of haar voorkeuren, maar wanneer jij daarin niet kunt aarden houdt het snel op! Dus ga wederom bij jezelf te rade wat voor jou de meest spraakmakende kleuren, materialen en ontwerpen zijn op het gebied van erotische kleding en trek die portemonnee. Dat zal het helemaal waard zijn en dat weet je!

Aanbevolen artikelen