Voordelig reclame maken

Door tape te laten bedrukken geef je een stempel aan iedere bestelling die de deur uitgaat. Zo kun je heel eenvoudig reclame maken voor jouw merk en je profiteert van de combinatie functionaliteit en zichtbaarheid. Werk je met breekbare artikelen? Je kunt door middel van tape heel eenvoudig duidelijk maken dat het pakket voorzichtig behandeld moet worden. Dankzij de speciale waarschuwingstape zal de boodschap ook internationaal overkomen.

Waarom tape inzetten in mijn webshop?

  • Tape kan ook eenmalig ingezet worden en is heel snel te leveren
  • Goedkoop alternatief voor bedrukte dozen
  • Je hebt razendsnel je bestelling ingetapet
  • Je zet jouw merk kracht bij en laat een persoonlijke boodschap achter
  • Een snelle en makkelijke manier om meer naamsbekendheid te krijgen

Welke tape kan ik kiezen?

PVC tape is stil bij het afrollen en daarom prettig om mee te werken. Papieren tape kan                                                                       met de hand afgescheurd worden en heeft een goede kleefkracht, waardoor de tape snel en gemakkelijk hecht en meteen plakt. Het verschil tussen PP hotmelt en PP acryl tape zit hem in de lijmlaag.  Hotmelt is minder geschikt voor bedrukking maar is wel handig voor lichte en zware verpakkingen. 

Komen de kleuren die ik heb bedacht ook over op tape?

Iedere kleur heeft een zogenaamde PMS kleur, dit zijn codes voor alle kleuren die we kennen. De afkorting staat voor Pantone Matching System en de internationale standaard wordt ook in Nederland aangehouden. Het is belangrijk om te weten dat de kleuren op uw beeldscherm anders lijken op tape, dit heeft te maken met de instellingen van uw beeldscherm. 

Voordelen basiskleuren

Transparant, wit of bruin tape is bestand tegen hoge temperatuurschommelingen en vocht. Daarom is deze tape ook onder extreme omstandigheden jouw verpakkingen en dozen permanent te sluiten. PVC tape heeft als extra voordeel een natuurlijke rubberlijm, wat voor een duurzaam en makkelijk te gebruiken product zorgt met een hoge scheurresistentie. 

Ik kies voor duurzaam materiaal

Eco tape, ook wel gegomde tape genoemd, is papieren tape met een plantaardige lijmlaag. Deze begint te kleven als je hem bevochtigd met water. Deze tape kan na gebruik eenvoudig bij het oud papier gerecycled worden en het papier komt uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen. Om de lijmlaag te activeren dien je met een sponsje het materiaal vochtig te maken. Deze tape is duurzamer dan PVC tape omdat het papier geen wax of glans coating bevat. Eco tape is biologisch afbreekbaar en geheel composteerbaar.

Aanbevolen artikelen