Kunst kopen als cadeau?

Kunst kopen

Heb je er ooit over gedacht om kunst als cadeau te geven? Kunst via www.artihove.nl brengt je op ideeën die je misschien nooit hebt overwogen. Prachtige en unieke cadeaus, in de meeste gevallen heel betaalbaar. Zowel voor privé als zakelijke cadeaus: voor huwelijk en geboorte en voor jubilea en relatiegeschenken. Sieraden, beelden, vazen, schilderijen, er is genoeg te kiezen. En alles met stijl, persoonlijk en waar dat kan prachtig verpakt. Bijzonder is ook de mogelijkheid om kunst in opdracht te laten maken door de kunstenaars verbonden aan Artihove.

Zakelijke cadeaus

Artihove.nl maakt al jaren kunst voor de zakelijke markt. cadeaus voor jubilea of als relatiegeschenk vind je hier. Maar een groot kunstwerk voor in de hal van je kantoor of fabriek kan ook, bijvoorbeeld bij een bedrijfsjubileum. Zo ook schilderijen en foto’s om je kantoor mee op te fleuren of toegepaste kunst als vazen en schalen om de inrichting van je bedrijf net dat extra’s te geven. Bijzonder zijn de kerstpakketten, die niet alleen niet de gebruikelijke hapjes en drankjes bevatten, maar ook altijd een kunstwerk.

Bronzen beelden

Voor particulieren is de keuze ook groot. De bronzen beelden webshop geeft aan wat er op het gebied van beelden en sculpturen voor in huis en in de tuin te koop is. In elke prijsklasse is een bronzen cadeau verkrijgbaar. De grotere beelden zijn heel geschikt voor in de tuin. Brons kan heel goed tegen de buitenlucht. Van oudsher worden beelden vaak van brons gemaakt. Brons is een legering van tin en koper en het brons wordt volgens een eeuwenoude techniek gegoten tot een beeld. Wil je de beelden niet alleen online bekijken maar ook in de beeldentuin? Dan krijg je echt een goede indruk van hoe een beeld in jouw tuin tot zijn recht komt. Heb je iets moois gevonden dan kun je je sculptuur kopen via Artihove.nl.

Andere materialen

De beeldjes zijn niet alleen van brons. De eerder genoemde webshop werkt samen met een vaste groep kunstenaars die kunst maken met allerlei materialen. Ze hebben allemaal een verschillende achtergrond. Sommigen zijn opgeleid als kunstenaar, anderen zijn autodidact. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteit en manier van werken. Naast bronzen beelden maken zij ook beelden van keramiek of van zilver. Er zijn klassieke beelden, maar ook moderne kunst. Er is een ruime keuze om een mooi cadeau te vinden of iets moois voor je eigen kamer of kantoor uit te zoeken. En vind je niet wat je zoekt dan kun je altijd nog een beeld laten maken! Bij ieder beeld wordt een kaartje geleverd waarop iets wordt verteld over de kunstenaar die het gemaakt heeft en over de gedachte achter het werk. Zo wordt je cadeau nog persoonlijker.

Aanbevolen artikelen