Hoe kies je een leuk en uniek afstudeercadeau?

De belangrijke momenten in ons leven verdienen een mooi aandenken, bijvoorbeeld in de vorm van sieraden. Afstuderen van school of universiteit is geen uitzondering. Maar wat is een gepast geschenk voor een pas afgestudeerde? We hebben een paar ideeën voor je op een rijtje gezet.

Aangezien er geen speciale tradities zijn om je hierbij te laten leiden, ben je vrij om je fantasie de vrije loop te laten en iets te geven dat echt uniek is. Vooral als het gaat om hangers met edelstenen, oorbellen of armbanden, is de keuze enorm.

Goud en diamanten: een tijdloze klassieker

Laat zien dat je trots bent op je geliefde met tijdloze gouden oorbellen met diamanten. Of het nu op zakelijke bijeenkomsten, het theater, feesten of bals is: Diamanten oorbellen zijn een accessoire voor elke gelegenheid. Als je een echt spectaculair cadeau wilt geven, combineer de oorbellen dan met een bijpassende hanger!

Betoverende parelsets

Zelfs Cleopatra hield van haar parels, en niet zonder reden! Delicate pareloorbellen laten gezichten stralen; en dat is precies waarom ze perfect zijn als afstudeercadeau. Voeg een parelarmband toe om van deze eenvoudige oorbellen een elegant geheel te maken.

Ongewone juwelen

Als minder traditioneel alternatief genieten bijzonder opvallende en kleurrijke juwelen de laatste tijd een grote populariteit. Heren ringen met verschillende ontwerpen worden ook steeds populairder. Houd je afgestudeerde van ongewone patronen? Wat dacht je van een prachtige robijn hanger en bijpassende oorbellen?

Denk eraan, afstuderen is het begin van een nieuw hoofdstuk in het leven. Veel afgestudeerden gebruiken deze overgang naar een nieuwe levensfase om hun persoonlijke stijl te herdefiniëren. Juist daarom is dit een goed moment om je eerste luxueuze sieraad mee te nemen. Een elegant accessoire dat ook bij formele gelegenheden kan worden gedragen.

Aanbevolen artikelen