Opbergruimte

Het gebruik van een lockerkast in je interieur is de laatste tijd sterk in populariteit toegenomen. Dit mede dankzij de duurzaamheid van het materiaal. Wij geven je graag wat inspiratie, want een stijlvolle en tegelijkertijd praktische opbergplek past perfect in jouw huis! 

Wat zijn de voordelen?

  • Dankzij de afsluitbare deuren zijn je spullen veilig en vrij van stof.
  • De constructie is stevig.
  • Is ook geschikt voor kleinere woningen, omdat deze kast weinig ruimte in beslag neemt.
  • Je hebt extra bergruimte en dit soort kasten zijn zeer veelzijdig.
  • De ruimte krijgt direct een industriële sfeer.


Wat is de beste plek voor een lockerkast?

In de woonkamer

Speelgoed of rommeltjes zijn snel uit het zicht als je een lockerkast in de woonkamer hebt. En de degelijke uitstraling zorgt ervoor dat dit meubel opvalt. 

In de kinderkamer

Deze kast kan op slot, dat is een groot voordeel en door de verschillende kleuren die er verkrijgbaar zijn zit de juiste kleur voor jouw kleine er altijd bij. In de speelkamer mag een locker eigenlijk niet ontbreken. 

Als nachtkastje

Met bovenop voldoende ruimte voor alle boeken die je nog wil lezen. 

Als kledingkast

In een minimalistisch interieur is dit een heel goed idee. In dit geval kan de locker bestaan uit een rek en één of meerdere vakjes. Als je meer ruimte nodig hebt, adviseren wij je om een grote locker of twee naast elkaar te kopen.

In de garage

Zo houd je al je veelgebruikte gereedschappen op één plek. Overzichtelijk en veilig!

In de tuin

Tuingereedschap heeft een eigen plek nodig en zaadjes kunnen ook veilig opgeborgen worden. Zorg wel voor een overkapping.

In de badkamer

Als je een kast in de badkamer wilt gebruiken, let er dan wel op dat deze gelakt is en tegen vocht kan. Zo heb je de ultieme opbergplaats voor je handdoeken en verzorgingsproducten. 

Niet de juiste kleur?

Heb je een geschikte locker gevonden maar wil je een andere kleur? Deze kasten zijn eenvoudig over te verven of te spuiten in jouw favoriete kleur. 

Hoe houd ik het schoon?

Als je een geschikte locker hebt aangeschaft wil je die natuurlijk goed onderhouden en schoonmaken. Ons advies is om met een droge doek regelmatig de kast af te stoffen, Als het materiaal echt heel vies is geworden kun je aan de slag met een vochtig doekje en zachte groene zeep. Nog even droogmaken met een doek en klaar ben je.

Aanbevolen artikelen