Nieuwe start maken in Leeuwarden?

Gietvloer Leeuwarden

Je voelt vanzelf wanneer het tijd is voor verandering. Dan wil je van de grond af aan opnieuw beginnen! Maar dat bedoelen we dan wel letterlijk.

Jouw woning moet immers te allen tijde een perfecte afspiegeling zijn van jezelf op het gebied van smaak en stijl. En deze twee elementen veranderen nou eenmaal met de tijd. Denk maar aan je favoriete literatuur, muziek, film of gerecht. Blijven al deze voorbeelden je leven lang hetzelfde? Dikke kans van niet. En dat is heel normaal.

Maar dan is het dus wel zaak om, wanneer jij dat nodig vindt, je interieur met jou mee te laten veranderen. Dat kan een heel simpele klus worden door gewoon je meubels opnieuw te arrangeren. Echter, een veel ingrijpender project is helemaal niet zo gek gedacht. Want stel nou dat je kozijnen, deuren, plafonds, wanden en vloeren niet meer aan jouw huidige criteria voldoen? Dan wordt het echt tijd om je handen uit hun mouwen te steken.

Daarom willen we je meenemen langs de belangrijkste voorbeelden op het gebied van materialen die dienst kunnen doen als jouw vloer.

Hout

Lag in de lijn der verwachting dat we die zouden noemen. En dat mag geen wonder heten, omdat het zo’n natuurlijk en veelzijdig materiaal is. Het geeft je interieur status, zeker wanneer je een robuuste soort als eiken neerlegt. Maar jouw optrekje in de Friese hoofdstad zou net zo goed baat kunnen hebben bij laminaat, wat je heel handig in elkaar schuift. Degene die naar een ietwat ruwer of industriëler uiterlijk verlangen, doen er goed aan om een OBS plaat vloer neer te leggen, of steigerhout planken. Kortom, je zult snel genoeg merken dat er voor ieder wel wat wils is!

Kunststof

Milieuonvriendelijk, kunststof? Nee hoor, niet per se. De hoogste kwaliteit vinyl en pvc vloeren worden op een heel duurzame manier geproduceerd. Dat betekent dat ze de natuur niet belasten maar ook heel lang meegaan. Bovendien zijn deze type vloeren in vele kleuren en texturen verkrijgbaar. Dat betekent dat je ze qua uiterlijk heel gemakkelijk op jouw wensen en voorkeuren aanpast.

Je rolt ze uit, klikt ze in elkaar of legt ze op een andere manier heel gemakkelijk aan. Bovendien heeft kunststof vaak een isolerende en geluiddempende werking!

Gietvloer

Moet het voor jou naast mooi en praktisch ook extra gemakkelijk zijn om een nieuwe bodem in jouw woning aan te leggen? Dan is de keuze voor een gietvloer in Leeuwarden snel gemaakt! Zolang de ondergrond volledig waterpas is, kun je er heel makkelijk een epoxylaag in jouw favoriete kleur of tint over uitstorten. Zodra die gestold is, mag jij nog jarenlang genieten van een prachtige en onderhoudsarme vloer!

Aanbevolen artikelen