De Kappersstoelen van Hairservice Breda 

De Kappersstoelen van Hairservice Breda 

Met een fris kort koppie komt Ilse de Boer bij de fancy kapsalon naar buiten. Op het krijgen van complimenten lacht ze ongemakkelijk. En nee, ze wist niet dat de kapsalon onlangs nieuwe kappersstoelen had besteld bij Hairservice Breda.

“Wat maakt mij het uit waar die stoelen vandaan komen”, zegt Ilse lachend, “als mijn haar maar goed zit en zo te horen zit het dat ook! Maar, toegegeven, ik heb heerlijk gezeten, hoor. Niet eens gemerkt dat ik op een nieuwe kappersstoel zat en zo moet dat ook. Ik denk dat als je ineens doorhebt dat je op een stoel zit, dan zit ‘ie niet lekker!”

De service van Hairservice

De kapsalon op de Markt van een middelgrote stad in het oosten van Gelderland heeft onlangs heel het interieur vervangen en maakte daarbij gebruik van het grote assortiment dat Hairservice Breda via hun webshop aanbiedt. Eigenaresse Eugenie van der Kruin vertelt: “We hebben hier een allround kapsalon, voor heren, dames en kinderen. Voor elke klantgroep hebben we een eigen ruimte. De kinderen zitten in een grote speelgoedwinkel, met kappersstoelen die daarbij aansluiten. De heren worden geknipt en geschoren alsof ze in een barbershop zitten uit de jaren dertig en voor de dames lijkt het net alsof ze achter in de coulissen van een oud theater uit Frankrijk zitten. Hairservice Breda had prachtige en prima stoelen die bij het thema passen. Daarnaast zijn de stoelen ook nog eens heel ergonomisch en fijn om mee te werken. Ik kan niet anders dan tevreden zijn over de service en leveringen. Ik zal Hairservice Breda daarom ook altijd aan mijn collega’s adviseren. Niet alleen om hun kappersstoelen, maar ook om al hun andere spullen die het werken in een kapsalon makkelijk maakt. Neem hun gereedschappen, hun verven, hun shampoos, maar ook electra en het delen van kennis: Hairservice Breda is echt een groothandel. Fijn en gemakkelijk!”

Aanbevolen artikelen