Indruk maken op jouw date? Say no more!

In één oogopslag raakt hij of zij al geïmponeerd door jouw gevoel voor stijl. Maar het zicht is niet het enige zintuig die voor deze goedkeuring zorgt.

Dus. Jij gaat met de man of vrouw van jouw dromen op stap of hebt iemand ontmoet die jij beter wilt leren kennen? In beide gevallen wil je natuurlijk wel het beste van jezelf laten zien. En horen. En… ruiken.

Ga je echt veel tijd, aandacht en moeite in deze ontmoeting steken, dan wordt het tijd om eens flink in je kledingkast te duiken. of zelfs je garderobe uit te breiden met een tripje langs je favoriete modewinkel. Het hoeft helemaal geen extravagante outfit te worden. Uiteindelijk moet je namelijk wel bij jezelf blijven, dat is ontzettend belangrijk. Waarom zou jij je jezelf anders voordoen dan je eigenlijk bent aan iemand voor wie je misschien wel ontzettend romantische gevoelens koestert?

Nergens voor nodig! Hij of zij wil al met je op date, dus nu hoef je je alleen maar om de details zorgen te maken. Hieronder hebben we enkele tips voor je die jou voorbereiden op een geslaagde middag of avond.

Kledingkeuze en houding

Je wilt er wel netjes uitzien, maar een smoking of een net pak is waarschijnlijk wat overdreven. Met nadruk op ‘waarschijnlijk’, want voor de plek waar jullie naartoe gaan zou bijvoorbeeld een dresscode kunnen gelden. Ontmoeten jullie elkaar in een park, een café, bioscoop of restaurant, dan geldt dat natuurlijk niet. Zolang je maar kleding uitkiest die bij de gelegenheid past en waarmee je, zoals we net al aan hebben gegeven, niet te veel van jezelf afwijkt. Kortom, stel een outfit samen waarin jij er representabel uitziet én waarin je je bovenal thuis voelt!

Je houding, dat is wel even een dingetje. Sommige dates vallen op macho’s, dus dat is dan een kwestie van kin omhoog en borst vooruit zetten. Sowieso moet je nooit helemaal ineengedoken gaan staan, dat wekt een gevoel van gebrek aan zelfvertrouwen op. Dus laat die schouders niet hangen maar toon je zelfverzekerd!

Je kunt een kleine attentie meenemen, maar geef niet te veel uit. Dit is pas-, meet- en giswerk, omdat je niet met iets heel duurs wilt komen omdat dat te opdringerig over kan komen. Weet je niks te verzinnen, dan neem je enkel je goeie humeur mee. En je portemonnee, uiteraard.

Finishing touch

Naast de ogen en oren moet ook de reukzin van jouw date overtuigd raken van jouw innemende persoonlijkheid. Daarom draag je natuurlijk een Armani parfum of een luchtje van een ander hoog aangeslagen merk! Gelukkig heb je hierbij de keuze uit vele verschillende soorten, zodat jij precies de geur koopt die perfect bij jouw verschijning en jouzelf past.
Heel veel plezier en succes toegewenst!

Aanbevolen artikelen