Opleiding tot energetisch therapeut volgen?

Opleiding tot energetisch therapeut volgen?

Heb je er weleens aan gedacht om een energetisch therapeut te worden? Wanneer je begaan bent met mensen en ze graag wilt helpen met behulp van een holistische benadering dan kan een opleiding tot energetisch therapeut wat voor jou zijn. Onverwerkte emoties, traumatische ervaringen en andere spanningen kunnen namelijk voor allerlei nare blokkades in het lichaam zorgen.

Een holistische benadering

Heel veel kwalen zijn op te lossen met een medicijn, hierbij wordt echter niet gekeken naar de oorzaak van het probleem. Daardoor kan de kwaal terugkomen. Wat een mens meemaakt en hoe het leven geleid wordt, draagt bij aan de status van de gezondheid. Veel spanning en stress in een leven waar niks mee gedaan wordt, kan worden opgeslagen in het lichaam tot het later in de vorm van een kwaal of aandoening omhoogkomt. Dan is het hoog tijd om ermee aan de slag te gaan zodat er weer in een volmaakte balans geleefd kan worden. Wanneer jij mensen hiermee wilt helpen, kan een opleiding tot energetisch therapeut wat voor jou zijn. Bij ZoMa Opleidingen kun je een HBO opleiding volgen waarna jij je energetisch therapeut mag noemen.

Een energetisch therapeut

Een energetisch therapeut helpt door de juiste vragen te stellen, dieper in gesprek te gaan en door mee te denken. Door middel van de handen kan een energetisch therapeut de energie in het lichaam in betere banen leiden om zo blokkades op te heffen. Zo wordt de wortel van de klacht aangepakt, waarna deze voorgoed verdwijnen kan. Er kunnen diverse emoties omhoogkomen waarvan gedacht werd dat ze allang weg waren. Door middel van energetische therapie worden die emoties aangepakt net zolang tot lichaam en geest weer in volledige balans met elkaar leven. Bij Zoma-opleidingen.nl kan je alles leren wat je nodig hebt om een energetisch therapeut te worden. Daarna kan je mensen helpen ontspannen, helen en in evenwicht te komen en te blijven.

Aanbevolen artikelen