Welk merk zonnebril past het beste bij jou?

De pandemie lijkt eindelijk achter de rug te zijn en dat betekent dat we een zomer zonder coronamaatregelen tegemoet zullen gaan. Eindelijk kunnen we weer naar festivals en kunnen we zonder beperkingen met zijn allen op het terras zitten. Genoeg reden dus om nu alvast te kijken naar een goede zomeroutfit. Een goede look is niet compleet zonder een goede zonnebril. Deze finishing touch mag niet ontbreken, maar hoe kies je het merk dat het beste bij jou past? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje zodat je kunt zien wat je het beste kunt kopen om deze zomer een verpletterende indruk te maken. 

Een goede zonnebril mag niet ontbreken 

Wat is er fijner dan in heerlijk zomerweer te flaneren en van het leven te genieten? Een goede zonnebril maakt je outfit niet alleen compleet, het zorgt er ook voor dat je ogen goed beschermd worden. Kies daarom voor een bril van de bekende merken om er zeker van te zijn dat je glazen met uv-protectie koopt. Dat kost iets meer, maar je hebt er ook veel meer plezier van. Wat dacht je van de Ray Ban zonnebril dames? Dit merk gaat al bijna honderd jaar mee en iedereen kent de klassiekers van dit merk. Vele beroemdheden hebben een Ray Ban zonnebril gedragen, is het niet op hun hoofd dan wel hangend aan hun blouse. 

Hou je van duurzaam? Kies dan voor Gucci!

Als je het belangrijk vindt om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, dan kun je kiezen voor de zonnebrillen van Gucci. Deze brillen worden namelijk gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Dat zorgt ervoor dat deze brillen geen schade toebrengen aan het milieu. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je je bril van Gucci snel van de hand zult doen want deze tijdloze brillen zullen tientallen jaren een perfecte accessoire zijn voor je outfit. Bekijk de mogelijkheden eens om te zien of je wilt gaan voor een eenvoudig montuurtje of dat je wilt uitpakken met een van de grovere monturen. Er is veel mogelijk en je kunt de glazen in vele kleuren bestellen. 

Kies voor de sportiviteit van Oakley

Als je een actieve zomer tegemoet wilt gaan, is een sportieve zonnebril essentieel. In dat geval zal de collectie van Oakley je aanspreken. Dit merk is ooit vanuit een garagebox begonnen maar veroverde al snel de hele wereld. Dit merk maakt gebruik van hoogstaande technieken waardoor je veel meer dan alleen een zonnebrilletje in huis haalt. De glazen zijn in flitsende kleuren gemaakt waardoor je niet alleen een goede bril koopt, maar waarmee je er ook echt goed uitziet.

Aanbevolen artikelen